Utvecklingssamtal...over and over and over and over again

Idag var det ju onsdag bara två dagar kvar till semester. Jag har lärt mig att när en arbetsdag är påbörjad räknas inte den dagen längre. Chefen hade skickat ett av alla sina mail denna gång handlade det om ytterligare Personliga Utvecklingssamtal!!! Tänkte att jag har ju redan haft tre sådana samtal på två månader så det gällde inte mig. Passade ändå på att fråga chefen när han gick förbi - egentligen bara så jag kunde radera mailen. Men tji fick jag...han tittade glatt, log med hela ansiktet och sa jo, men det är klart du ska göra det.

Neeeeeeeeeeeeeeeej, inte ett till. Ärligt talat jag orkar faktiskt inte med ett till. Han säger för det mesta bara snälla saker men ändå så är det segt att ha ett till. Vad ska han säga nu som han inte har sagt flera gånger förrut? Vad har jagför framtidisplaner?? Mmm...vad kan jag säga mer än det jag sagt en gång förrut...eller tre gånger förrut.

Undrar om man får något gott fikabröd iallafall!

Tisdag...snart semester.

Jag har precis sett P.S I love you igen. Jag kan bara inte fatta att jag verkligen grät på samma ställen igen, jag har ju redan sett den en gång men det gjorde jag. Ärligt talat så har jag förstått att det finns en massa tjejfilmer och att tjejer kan se dom etc etc men jag har aldrig fattat det riktigt förräns nu då jag äntligen förstod vad de menade. Jag antar att P.S I love you är min snyftfilm. Har ni inte sett den bör ni göra det omedelbart.

Med anledning av detta kan jag ju bara säga att jag är så avvis på skottlandskompisen som var i Dublin i helgen. Jag har bestämt (ska bara förankra det hemma på något sätt) att nästa års semester resa blir till Irland. Inte bara Dublin eftersom jag gärna vill se landet och det ska vara suverän vandring på Irland. Tur att jag har ett år på mig att förbereda mig :-)

I övrigt så är det bara några dagar kvar till semester. Den här veckan blir dessutom lättare på jobbet då kompisen har kommit tillbaka från semestern.