Hur smart är det att shoppa mat när man är hungrig???

Hmm...i fredags var det den härliga dagen för lön!!! Välkommet efter semestern. Jag har inte riktigt levt på nudlar sista veckan men näst intill. Så i fredags när jag var på väg hem så gick jag in på affären och skulle handla något att äta till middag!! Mein gott......jag ska inte shoppa när jag är hungrig och allra minst mat. Det enda jag egentligen skulle ha var middag och mjölk. Nu är det så att vi har en väldigt välsorterad livsmedelsbutik och faktum är att jag verkligen shoppar  i den, jag handlar inte - JAG SHOPPAR. De har alltid en massa exotiska saker som man måste köpa hem och prova åtminstone en gång som t ex mangostan - en exotisk frukt. Nåväl där gick jag med shoppingkorgen och stoppade ner sak efter sak, vakuumförpackade Tapas, flingor som jag var helt säker på var sådana som min kompis i Skottland hade som var så goda och inte blir mjuka på en gång när mjölken träffar dem, och hur mycket annat som helst. VIlken lyx att bara stoppa ner i korgen!!! Mitt i kön så inser jag att jag inte ens behöver hälften och den andra hälften är jag inte ens säker på att jag kommer äta upp!!!! Men då är det för sent, det känns så pinsamt att springa igenom halva affären och lämna tillbaka alla saker så jag stannar snällt och mesigt kvar i kön och betalar för allting och sedan går jag hem och undrar vad jag ska göra med allt!! Hmmm.....ok tur att man kan hjälpa pojkvännen med matlådan ibland.....så han fick en härlig blandning av tortelini och tapas. Jag undrar när jag ska lära mig!!!

Five sisters of Kintail

28254-8

Ett av sommarens lilla äventyr var att vandra på Five Sisters of Kintail. Många blindtoppar var det och det tog sin tid. Men nu har jag nästan glömt bort blåsorna, och kommer med gott minne ihåg sliding nerför ljungen!!!

Semestern är slut....tillbaks till kolgruvan...typ!

Förra veckan var den första veckan efter semestern. Needless to say är att förra söndagen så kom de vanliga tankarna upp "ska jag hålla på med det här resten av  livet?", jag har ju inte tid att jobba egentligen jag har så mycket annat jag vill göra!!! Jag hinner inte ens göra en bråkdel på semestern. I år lyckades jag klämma in en flytt och flyttstädning av min gamla lägenhet, en vecka i Skottland med kompisen och 9 dagar i Barcelona. Semestern var så rolig och händelserik att jag verkligen inte vill tillbaka till jobbet för där händer det ju aldrig något roligt. Ok, efter en vecka på jobbet får jag väl erkänna att det händer grejjor där också och det är ju roligt iallafall. Som att jag lyckades dra ett skämt på chefens bekostnad om att hon v ar lit snål...hon blev iskall och förvandlades till isdrottningen i Narnia och svepte iväg. Jaha, så gör man entrè tillbaka på jobbet efter semestern, vilken tur att chefen ska sluta hos oss!!!