Leende Vidar Viking

28254-19

Den lille vikingen ler mer och mer för varje dag. Nu har han långa sammanhängande stunder när han ömsom ler, ömsom gör försök att prata. I början kunde han bara skrika eller vara tyst. Nu suckar han när han är nyäten och nöjd. Han gör små pip när han vaknar...när han är vaken och leker med mamma och pappa har han ett ordentligt smatterband med olika glada vrål.

Kommentarer
Postat av: Miriam

Till Bella stella P: Det var inte riktigt meningen att den andra bloggen skulle vara så kantig som jag såg att den var imorse. Tog bort det för jag förstår helt vad du menade och att det inte var illa ment. Det är bara det att som nybliven mor har jag tydligen väldigt ömt känslosinne vad gäller sonen. Men jag uppskattade din kommentar mycket!!!

2007-06-13 @ 12:50:15
Postat av: Paola

Ciao Stelliotta! No worries:-) Nu ska jag på überbooring BRF-möte..STORA frågor och beskt bryggkaffe:-(
Una buona serata!!

2007-06-13 @ 17:32:48
Postat av: Eva

Det är faktiskt roligt att läsa din dagboksblogg..samtidigt som det är spännande att få se den lille Vikingen utvecklas. Jag vet inte riktigt om det är det du också gör eller håller du bara på att falla in i svenssonlivet haha..skrattade gott om dina kommentarer om radhusfolket....ja, du! snart står den tatuerade sambon där i sina nyinköpta söderhavs shorts och viftar med grillspaden och du pratar barn och män med dina grannfruar. eller så talar ni om vilka makeupvaror som är bäst och billigast fast troligast är det nog vilka blöjor som är bäst och billigast.Medan lille Viking ligger där och ler ännu mer
Kram

2007-06-14 @ 00:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback